TÁJÉKOZTATÁS
Tisztelt ügyfeleink, a hajóinkat 2016. évben nem lehet foglalni!
    További kedvezmények      Ártáblázat     ÁSZF
TÁJÉKOZTATÁS

Kikötőnk


Vitorlásflottánkkal az európai színvonalú  Balatonfüredi Hajógyári kikötőben várjuk vendégeinket!

Az EastCraft Élményvitorlázás Kft. számára kiemelkedően fontos, hogy a kikötői és parti szolgáltatások is magas minőséget képviseljenek, ezért hajóink a Balaton legkorszerűbb, frissen felújított kikötőjében, Balatonfüreden a Hajógyári kikötőben horgonyoznak.

A nagy múlttal rendelkező egykori Füredi Hajógyár kikötője a Balaton rendkívül nyugodt, védett keleti medencéjében található. A kikötő magas színvonalú környezettel és szolgáltatásokkal, kiemelkedő éttermi kiszolgálással várja vendégeit.

A kikötőben az építő-szépítő tulajdonosi szemléletnek köszönhetően a 2012-es üzemeltető váltást követően végrehajtott beruházások egy európai szintű kikötő alapjait teremtették meg a sportág szerelmeseinek legnagyobb örömére. Megújult az étterem, a vizes blokkok, rendezett park és strand, valamint 300 kikötőhely várja az ide látogatókat.


A kikötő ideális kikapcsolódást nyújt a balatoni élményvitorlázásra és pihenésre vágyóknak. A kikötő területén található irodánkban örömmel állunk rendelkezésükre.

Az EastCraft Élményvitorlázás Kft. balatoni kikötői irodájának címe: Hajógyári Kikötő, 8230 Balatonfüred, Tihanyi műút 1. (46° 56.30' N, 17° 52.22' E)

Kikötői szolgáltatások:

- Ingyenes kábeltévé és Wifi használat,

- Magas színvonalú, tiszta mosdók,

- Zárt parkoló,

- Hajómosó hely, elektromos csatlakozási lehetőség, ivóvíz vételezés, szennyvízürítési lehetőség,

- Közösségi játékok .

 

 

 

 Regisztráció


A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!
Neve:*  
Email címe:*  
Jelszava:*  
Jelszava ismét:*  
Nyelv:  
Cégnév:  
Irányítószám:  
Település:  
Utca, házszám:  
Mobil elérhetőség:  
Születésnapja:  
Hol hallott rólunk?
Feliratkozik hírlevelünkre?? 
Hozzájárulok, hogy megadott személyes adataimat a az EastCraft Kft. saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés és tájékoztatás céljára telefonon, vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. SMS, MMS, E-mail), automatizált hírlevélküldő rendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja. Tudomásul veszem, hogy az EastCraft Kft. részére postai (1096 Budapest, Sobieski J. u. 20-24. fszt. 4-5.) és az info@eastcraft.eu elektronikus címeken keresztül bármikor kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását.

Bejelentkezés


Bejelentkezéshez érvényes regisztrációval kell rendelkeznie. Ha még nem regisztrált rendszerünkben, a következő linkre kattintva megteheti: Regisztráció

E-mail:  
Jelszó:  

Jelszó emlékeztető